کاربر مهمان خوش آمدید
30 اردیبهشت 1391

         


    
 

 
  سبد خرید  0 عدد   جست و جوی پیشرفته     تماس با ما   درباره ما   راهنمای خرید   اخبار   صفحهﻯ اصلی
«اكسير نقش» منتشر شد (17/9/1387)


اين كتاب چهارمين كتاب از مجموعه‌ي «تئاتر ايران در گذر زمان» انتشارات افراز محسوب مي‌شود.
كتاب «اكسير نقش» در شش فصل: زندگي- تئاتر، تئاتر از نگاه منتقدان، سينما، چند گفت‌وگو، و پايان‌نامه‌ي‌ استاد «محمدعلي كشاورز» با موضوع «تأثير متقابل هنرمند و جامعه بر هم»، و ضمائم تصويري منتشر شده است.
در بخش تئاتر، مؤلفان به زباني روايي با زاويه‌ي‌ ديد سوم‌‌شخص، به روايت سال‌ها بازي و زندگي تئاتري ‌كشاورز پرداخته و در بخش سينمايي، كارنامه‌ي سينمايي كشاورز به‌شكل فيلم به فيلم بررسي شده و روايت اين هنرمند از متن و حاشيه‌ي هر فيلم آمده است.
آلبومي از عكس‌هاي كشاورز در 72 صفحه، آخرين فصل‌ كتاب است.
پيش‌تر در مجموعه «تئاتر ايران در گذر زمان»، زندگي تئاتري «عزت‌الله انتظامي» با عنوان «جادوي صحنه» به قلم اعظم كيان‌افراز مكتوب شده بود. «تئاتر ايران در گذر زمان 2: از 1342 تا 1357» به‌قلم كاظم شهبازي و اعظم كيان‌افراز، «تئاتر ايران در گذر زمان 3: كارگاه نمايش از آغاز تا پايان» به‌قلم ستاره خرم‌زاده اصفهاني، كتاب‌هاي ديگر اين مجموعه‌اند.
محمدعلي كشاورز متولد 26 فروردين‌ماه سال 1309 در اصفهان است و از سال 1327، با نمايش «هياهوي بسيار براي هيچ»، فعاليت بازيگري‌اش را آغاز كرد و در سال 1343، با فيلم «شب قوزي» وارد سينما شد.
از جمله نقش‌آفريني‌هاي او به فيلم‌هاي «خشت و آينه»، «آقاي هالو»، «رگبار»، «صادق كرده»، «شطرنج باد»، «كمال‌الملك»، «مردي كه موش شد»، «كفش‌هاي ميرزا نوروز»، «مادر»، «پول خارجي»، «دلشدگان»، «روز واقعه»، «ناصرالدين شاه آكتور سينما» ، «خسوف»، «زير درختان زيتون» و «غزال» و مجموعه‌هاي تلويزيوني «هزاردستان»، «افسانه‌ي سلطان و شبان»، «سربه‌داران»، «گرگ‌ها»، «پدرسالار» و «روشن‌تر از خاموشي» مي‌توان اشاره كرد.
كتاب «اكسير نقش» از سوي نشر افراز در 424 صفحه و در شمارگان 1650 نسخه با قيمت 80000 ريال (جلد شميز) و 100000 ريال (جلد سخت) منتشر شده است.
 



آدرس این صفحه: http://www.afrazbook.com/tabId-6-n-57.aspx


صفحه اصلی | اخبار | راهنمای خرید | تماس با ما | درباره ما
تمامی حقوق این سایت متعلق به است.
 اجرا و پشتیبانی NikaIT